Slaapcomfort

Van Eeten Woninginrichting heeft in haar assortiment matrassen en boxsprings van het merk Ubica. Ubica combineert mooie materialen met vernieuwende slaaptechnologieƫn, zodat u stijlvol van een goede nachtrust kan genieten. We geven deskundig advies, leveren de producten persoonlijk bij u af en installeren ze vakkundig.

Een matras of boxspring is belangrijk voor een goede nachtrust. Want wat voor soort matras is nu geschikt voor uw lichaam? Van Eeten Woninginrichting helpt u met het kiezen van een matras of boxspring dat bij u past. Bekijk hier de excellente keuzemogelijkheden van Ubica

We hebben naast matrassen en boxsprings ook 100% natuurlijke dekbedden van het merk TexelWool. Deze mooie producten zijn gemaakt van waddendons of lamswol en zorgen voor een goede nachtrust. Een goed dekbed ventileert en houdt de warmte op een natuurlijke manier vast. Dat is bevorderlijk voor uw gezondheid. Met een bijpassend hoofdkussen is uw nachtrust helemaal gegarandeerd. In ons assortiment zitten orthopedische hoofdkussens en kussens van waddendons, comforel en sensusgel. Daarnaast zorgen de dekbedovertrekken van Cinderella en de prachtige plaids en dekens van AaBe van 100 % wol of gerecycled wol voor een mooie aanvulling. Kortom, we hebben alles in huis om uw slaapplaatje compleet te maken.

© 2017 van Zon Internet

Willibrordstraat 65091 CD Middelbeers Tel: 013-5141227info@vaneetenwoninginrichting.nl