Harde vloeren

Op het gebied van vloeren heeft Van Eeten Woninginrichting echt alles in huis: vinyl, pvc-vloeren, project vinyl en marmoleum. En niet alleen voor thuis, ook voor de werkplek hebben we speciaal project vinyl en pvc vloeren. Bijvoorbeeld van het merk Forbo.

Een trend in pvc is de Moduleo Moods collectie.Met deze collectie creeƫr je de mooiste pvc vloeren zoals bv. een visgraad motief . De pvc-vloeren van Moduleo zijn erg duurzaam en zijn soms niet van natuurstenen of houten vloeren te onderscheiden. Daarnaast zijn ze waterbestendig en dus ook in vochtige ruimtes zoals in badkamers te gebruiken. Ook marmoleum, onder andere gemaakt van lijnolie, is een duurzaam en natuurlijk product.

Er wordt bij ook bij harde vloeren steeds meer gebruik gemaakt van gerecyclede materialen. Ook kunt u natuurlijk een keuze maken uit de zeer brede collectie vinyls op 400 cm breed van Novilon ook hier geldt weer dat deze vloeren comfortabel en warm aanvoelen dus een genot om op te wonen.

Belangrijk bij de vloeren is weer onze persoonlijke service. Uw trap wordt vakkundig gestoffeerd, uw kantoorplek wordt opgemeten voor een nieuwe vloer en ook uw woonkamer wordt professioneel voorzien van bijvoorbeeld een nieuwe pvc-vloer. Omdat we dicht bij onze klanten staan, zijn wij een makkelijk aanspreekpunt wanneer het gaat om garanties.

© 2017 van Zon Internet

Willibrordstraat 65091 CD Middelbeers Tel: 013-5141227info@vaneetenwoninginrichting.nl