Zachte vloeren

Op het gebied van vloeren heeft Van Eeten Woninginrichting echt alles in huis: tapijt, carpetten, traplopers, tapijttegels en tredford tapijt. En niet alleen voor thuis, ook voor de werkplek hebben we speciaal projecttapijt en tapijttegels van bijvoorbeeld het merk Desso.

Een trend in het assortiment van vloerbedekking is duurzaamheid. Er zijn verschillende tapijten waarbij een gerecycled garen wordt gebruikt. Daarnaast leveren wij ook tredford tapijt en tegels , dit tapijt bestaat uit 80% kasjmir geiten haar en 20% scheerwol. Door gebruik van deze garens geeft tredford een worme en natuurlijke uitstraling.

Er wordt bij vloerbedekking ook steeds meer rekening gehouden met allergie├źn aan de luchtwegen. Zo bevindt zich in ons assortiment een tapijt van het merk Desso. De Airmaster is een tapijt dat tussen de zes en acht keer meer stof vasthoudt en dus minder prikkels geeft voor mensen met een stofallergie of een allergie aan de luchtwegen.

Belangrijk bij de vloeren is weer onze persoonlijke service. Uw trap wordt vakkundig gestoffeerd, uw kantoorplek wordt opgemeten voor het projecttapijt en ook uw woonkamer wordt professioneel voorzien van bijvoorbeeld een nieuw tapijt of carpet. Omdat we dicht bij onze klanten staan, zijn wij een makkelijk aanspreekpunt wanneer het gaat om garanties.

© 2017 van Zon Internet

Willibrordstraat 65091 CD Middelbeers Tel: 013-5141227info@vaneetenwoninginrichting.nl